Agger: Fokus fik mig tilbage i Liverpools startellever

Landsholdets anfører Daniel Agger oplever som alle andre fodboldspillere nedture.

Det kan være, når resultaterne går den forkerte vej, eller når man - som det har været tilfældet for Agger i Liverpool i efteråret - mister sin startplads.

Danskeren, der har arbejdet sig tilbage i startopstillingen i Liverpool, bekæmper modgang ved at holde fokus på de rigtige ting.

- Det handler om at holde fokus.

- Da jeg var ude af holdet i Liverpool, startede det med en skade, som aldrig er sjov. Det betød, at jeg haltede efter i træningen, men så valgte jeg at træne endnu hårdere. Jeg valgte at holde fokus på træning i stedet for alt andet.

- Det tog lidt tid, før jeg fik chancen, men jeg fik chancen, og det er det, som det handler om i fodbold, siger Daniel Agger.

I weekenden gjorde landsholdsanføreren comeback i Liverpools startopstilling i 4-0-sejren over Fulham efter halvanden måned uden for Premier League-klubbens startellever.

Agger er lige nu i Danmark for at afslutte landsholdsåret med en kamp i aften mod Norge.

I løbet af ugen er anføreren flere gange blevet spurgt til, hvem han har stemt på, når verdens bedste fodboldspiller bliver kåret af Fifa i januar. Agger holder det dog hemmeligt.

- Jeg har stemt, og jeg har ikke noget imod at sige, hvem jeg stemte på, men jeg ved ikke, om jeg må offentliggøre det, siger han.

Der er kampstart mod Norge klokken 19 i Herning.

/ritzau/

 

Dagens Gossip