Agger har savnet det hårde engelske juleprogram

For første gang i ni år var Daniel Agger ikke involveret, da det berømte tætpakkede juleprogram i Premier League blev afviklet omkring jul og nytår.

Det skyldes selvfølgelig, at den danske landsholdsanfører sidste sommer skiftede fra Liverpool til Brøndby efter otte et halvt år i den traditionsrige engelske storklub.

Tirsdag havde Daniel Agger første træningsdag i år med Brøndby, men selvom juleprogrammet i England er hårdt for kroppen, så har det også sat spor i ham på en god måde.

- Det har været godt for kroppen at holde fri. Men jeg må sige, at det har været svært at sidde og se fodbold i fjernsynet.

- Det havde jeg måske ikke lige regnet med. Jeg ville gerne have stået på et af de der stadions, siger Daniel Agger.

- Men måske er det meget naturligt, når man har været inde i det de sidste mange år. Når man lige pludselig ikke står på stadion, men sidder og ser det i fjernsynet, så trækker det alligevel.

- Men jeg har nydt min ferie. Jeg har holdt mig i gang i ferien, og jeg er klar til at starte op, siger han.

Brøndby-truppen skal snart på træningslejr i Portugal. Den 22. februar spiller klubben ude mod AaB i den første kamp i Superligaen efter vinterpausen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip