Agger: Landsholdet står bag Spillerforeningens krav

De danske landsholdsspillere bakker ifølge Daniel Agger alle sammen op om Spillerforeningens krav i den verserende konflikt med Dansk Boldspil-Union (DBU) omkring en fremtidig økonomipakke for landsholdet.

DBU har ønsket at spare 17 procent af lønudgifterne, men er blevet mødt af et modkrav, der risikerer at øge udgifterne til landsholdet, hvis det lykkedes at spille sig til fremtidige slutrunder.

Spillerforeningen har dog tilbudt, at spillerne får en mindre andel af indtægterne i forbindelse med venskabs- og kvalifikationskampe.

- Vi spillere har været fuldkommen informeret og opdateret af Spillerforeningen gennem hele det her forhandlingsforløb, siger Daniel Agger i en pressemeddelelse fra Spillerforeningen.

- Det er derfor underligt, at vi spillere bliver beskyldt for at være misinformeret om, hvad der foregår til forhandlingerne af en mand, der slet ikke har været til stede ved forhandlingerne, fortæller Agger, efter at DBU's kommunikationschef, Jakob Høyer, søndag gik i medierne for at fortælle om det seneste sammenbrud i forhandlingerne.

- Jeg var med til mødet med DBU i torsdags og er fuldkommen orienteret om forhandlingernes forløb.

- Vi står sammen i det her, og vi bakker fuldstændigt op om det tilbud, der er afgivet fra Spillerforeningen til DBU, siger landsholdsanføreren.

Landstræner Morten Olsen skal tirsdag udtage landsholdet til næste uges venskabskampe mod USA og Frankrig, men det er uvist, hvilke spillere han har til rådighed.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip