Agger: Må være tilfreds med et enkelt point

Brøndby fik søndag aften et point med fra Esbjerg, da holdet spillede 0-0 i en kamp, hvor begge mandskaber dominerede en halvleg.

Brøndbys hjemvendte forsvarsspiller, Daniel Agger, mente ikke, at holdet spillede op til det niveau, det kunne.

- Vi vandt ikke andenboldene, og så har man heller ikke bolden. Generelt manglede vi lige en tand eller to over hele linjen, og når vi ikke lige var der fra kampens start, er det trods alt også en god egenskab at have, at man så kan få et point, siger Daniel Agger.

Brøndby-anfører Thomas Kahlenberg erkendte også efter kampen, at han og holdkammeraterne var under et pres i kampens første 45 minutter.

- Det var to vidt forskellige halvlege, og især i første halvleg var vi ikke dygtige nok, hvor vores boldomgang manglede kvalitet. Esbjerg kom i mange farlige situationer, hvor vi dog heldigvis fik reddet stormen af, siger Thomas Kahlenberg.

Cheftræner Thomas Frank var tilfreds med, at hans mandskab efter pausen kom ud og styrede begivenhederne og pegede på mod og kvalitet som den største forskel på de to halvlege.

- Efter pausen styrede vi det i store perioder, og vi kom frem til kampens største chance. Vi fandt de rigtige positioner og gik ind i duellerne, siger Thomas Frank, der dog også erkendte, at det var en svær udebane.

- Men man må også erkende, at vi spillede på en svær bane, hvor man altså ikke bare lige går over og henter tre point. Esbjerg skal roses for at være i fuld kontrol i første halvleg, hvor vi intet skabte, slutter Thomas Frank.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip