Agger om sit afbud: Jeg ventede til sidste øjeblik

Tirsdag aften blev det officielt, at Daniel Agger går glip af fredagens EM-kvalifikationskamp i Beograd mod Serbien på grund af en lyskeskade.

Onsdag formiddag troppede han op i landsholdslejren i Helsingør iført jeans og læderjakke for at hilse på og sige god tur til holdkammeraterne.

- Jeg har prøvet det en del gange efterhånden, og det er ærgerligt hver eneste gang, siger landsholdets anfører om sit afbud.

- Jeg ventede så længe, som jeg kunne med at tage beslutningen, og det var en 50/50 i forhold til at blive klar til fredagens kamp, siger Agger.

Forsvarsspilleren var ikke under pres fra landstræner Morten Olsen i forhold til at tage en beslutning.

- Der var ikke noget pres fra Mortens side, men det vigtigste med sådan noget her er, at man også kan nå at få nogle træninger ind.

- Jo tættere man kommer på kampen, jo lavere intensitet er der på træningerne, så det havde været vigtigt, at jeg havde kunnet træne med her onsdag, siger Agger.

Han glæder sig ikke til at se kampen på tv.

- Det er ikke så spændende, og det er svært at sidde udenfor, når man vil være med og gøre en forskel. Det er sværere at sidde udenfor end at være med på banen, siger Agger.

Brøndby-spilleren blev skadet i søndagens superligakamp mod Hobro. Skaden opstod tidligt i opgøret, og Agger lod sig udskifte i pausen.

Foruden Serbien-kampen går Agger også glip af testkampen i Bukarest mod Rumænien på tirsdag.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip