Ajax går glip af revanche for pokalydmygelse

Det blev en sur søndag hjemme i Amsterdam Arena for det hollandske mesterhold i fodbold, Ajax.

Klubben tabte 0-1 til Zwolle i kampen om Johan Cruijff Shield, kampen mellem sidste sæsons mestre og pokalvindere i Holland.

Zwolles Stefan Nijland scorede kampens eneste mål 10 minutter efter pausen.

Ajax, der havde danskerne Nicolai Boilesen, Lucas Andersen og Lasse Schöne med i startopstillingen, havde utvivlsomt håbet på et andet udfald af kampen.

Den havde nemlig karakter af revanchekamp for Ajax' ydmygende 1-5-nederlag til netop Zwolle i pokalfinalen i Rotterdam for snart fire måneder siden.

Ved den lejlighed var Lasse Schöne og Nicolai Boilesen også med i startformationen for Ajax, mens den nu forhenværende Ajax-spiller Christian Poulsen blev skiftet ind.

I pokalfinalen kom Ajax tidligt foran 1-0, inden kampen blev afbrudt i et stykke tid på grund af fyrværkeri fra tribunerne. Efter afbrydelsen gik det helt galt for danskerklubben.

Ajax stillede op til søndagens kamp om Johan Cruijff Shield uden de hollandske VM-spillere Jasper Cillessen, Joël Veltman og Daley Blind.

Også danske Viktor Fischer sad ude, eftersom han er skadet.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip