Ajax-træner roser Zimling for CL-kamp

Lasse Schöne scorede et flot mål, og var i manges øjne kampens bedste spiller, da Ajax fik 1-1 hjemme i Amsterdam mod Paris Saint-Germain i onsdagens Champions League-kamp.

Træner Frank de Boer havde både Schöne, Nicolai Boilesen og Lucas Andersen i startopstillingen, men da han overfor fodboldforbundet Uefa's hjemmeside gav sine kommentarer til sit holds præstation, var det en fjerde dansker, han fremhævede.

Træneren satte nemlig nyindkøbte Niki Zimling ind i stedet for hollænderen Nick Viergever efter pausen. Den beslutning på et tidspunkt, hvor Ajax var bagud 0-1, var han glad for.

- I første halvleg spillede vi ikke frigjort nok. PSG havde ikke mange chancer, men de var mere farlige end os. Efter at vi gav en stor chance væk i begyndelsen af anden halvleg, begyndte vi at spille mere frit, siger Frank de Boer og fortsætter:

- Zimling gav ro til holdet, og vi kom tættere på modstanderens mål. Så ved man, at man nok skal få små chancer.

- Vi viste i anden halvleg, at vi skal spille god fodbold. I anden halvleg droppede vi frygten, og det er dét, vi skal gøre mod den slags hold. Alle spillede godt i anden halvleg, og vi kan være glade for et point, siger træneren, som således giver et stort klap på skulderen til sin danske indskifter.

Ajax skal til Cypern for at møde Apoel i næste spillerunde i Champions League.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip