Allan Gaarde forfremmes i AaB

I maj sidste år blev Allan Gaarde udnævnt som sportschef i fodboldklubben AaB. Han afløste legenden Lynge Jakobsen, der trådte tilbage som sportsdirektør.

Tirsdag meddeler de danske mestre i en fondsbørsmeddelelse, at Gaarde nu også skal tituleres som sportsdirektør fremover.

- AaB udnævner per dags dato sportschef Allan Gaarde til sportsdirektør. Samtidig indtræder Allan Gaarde i direktionen sammen med administrerende direktør Stephan Schors, skriver AaB.

Forfremmelsen gør Allan Gaarde, der har en fortid som spiller i AaB, stolt. Til AaB's hjemmeside siger:

- Jeg er stolt af udnævnelsen, men egentlig er ikke så meget forandret. Jeg har fortsat ansvaret for den sportslige sektor, og Stephan Schors er fremdeles administrerende direktør, ligesom ledergruppen inklusive salgschef Preben Hansen og presse- og kommunikationschef Brian Andersen er den samme.

Allan Gaarde har indtil videre haft stor succes som sportslig ansvarlig i AaB. I sidste sæson vandt AaB foruden superliga-guld også den danske pokalturnering.

Nordjyderne spillede sig godt nok ikke videre til Champions League-gruppespillet i denne sæson, men AaB er trods alt med i gruppespillet i Europa League. Her møder AaB torsdag aften Steaua Bukarest på udebane.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip