Allan Simonsen efter danse-exit: Jeg er ikke skuffet

Skrevet af admin

|

23/11/2013

Dagens topnyheder

- Jeg er bestemt ikke skuffet. For at nå til semifinalen vel vidende, at man ikke er den bedste danser, det synes jeg er flot.

Sådan lyder ordene fra Allan Simonsen kort efter afgørelsen i semifinalen i Vild med dans, hvor den populære fodboldhelt måtte forlade showet.

Dermed blev det altså ikke til at finaleplads for Danmarks mest omtalte nydanser, der har skabt røre i programmet, hvor han har ligget som bundprop hver eneste gang, dommerne har uddelt point, men alligevel har formået at klare sig langt på grund af seernes sms-stemmer.

- Jeg ville selvfølgelig gerne i finalen, men jeg er ikke skuffet. Vi kom så langt, som vi gjorde, og det er dejligt. Alt er åbent i sådan en semifinale, det ved man. Men det er helt fair.

- De to, der er tilbage er fantastisk dygtige dansere, siger Allan Simonsen om bordtennisspilleren Mie Skov og komikeren Uffe Holm, der skal kæmpe om trofæet i finalen.

Selvom det ikke blev en sejr, så kan den tidligere fodboldspiller mærke, at han har fået rigtig meget ud af at være med i programmet.

- Jeg tager rigtig mange ting med herfra. Den glæde, man får af at danse, den glæde ved at skulle træne, at møde Sofie, der har formået at tackle mig på den helt rigtige måde, det har virkelig været dejligt, siger han.

Hans dansepartner, Sofie Kruuse, der i 11 programmer har kæmpet for at få Allan Simonsens stive fodboldben til at makke ret, ærgrer sig over at parret trods den massive opbakning fra seerne ikke kommer til at danse i finalen.

- Jeg ville gerne have ført Allan helt til tops, for vi har fået så meget opbakning, så det kunne have været fantastisk at give ham det. Men vi kan jo ikke andet end at være tilfredse, siger Sofie Kruuse.

Tårerne kunne hun ikke holde tilbage.

- Jeg har været så sej hele vejen, men det her, altså. Jeg er så blød. Og jeg kan ikke rigtig overskue, at vi ikke skal være så meget sammen mere, siger hun.

Skulle TV2 beslutte sig for at lave en såkaldt "all-stars"-version af programmet, hvor tidligere deltagere inviteres til at konkurrere i showet igen, så vil Allan Simonsen ikke afvise, at han kunne overtales.

- Man skal aldrig sige aldrig. Det har jeg lært, siger han og smiler.

Finalen i Vild med dans sendes på TV2 fredag den 29. november klokken 20.00.

/ritzau/