“Alle kvinder skal dø”: Teenagedreng prøvede at dræbe tre kvinder efter forgæves forsøg på at miste mødom

En 18-årig britisk dreng har netop været for retten efter han forsøgte at knivstikke tre tilfældige kvinder, da det ikke var lykkedes ham at miste sin uskyld.

Det skriver det britiske nyhedssite Metro.

Drengen, Ben Moynihan, som dengang var 17 år, havde skrevet et brevet adresseret til politiet, hvor han indrømmede sine kriminelle handlinger og noterede, at ‘alle kvinder skal dø’. Desuden, har dommeren i sagen fortalt, skrev han også i brevet, at han elskede lugten af “det kød, han havde flået ud”, og at han “forhåbentlig kan jeg næste gang prikke deres øjne ud". Brevet var formuleret som en slags bøn om, at politiet skulle komme og arrestere ham, før han nåede at udse sig et fjerde offer.

Han er sigtet for forsøge at stikke tre kvinder ihjel, en 20-årig, en 45-årig og en 67-årig ned, ved tre forskellige episoder. Han nægter selv, at der var tale om mordforsøg, men indrømmer, at han gjorde skade på dem i perioden juni til juli 2014.

Brevet fra den frustrerede Ben Moynihan indeholdt desuden en masse beskrivelser om, at alle kvinder er nogle ludere, som ikke giver drenge som ham en chance.

“Jeg er stadig jomfru som 17-årig, og hvorfor skal alle kvinder være kræsne omkring kærester og være mænd utro med andre?” lød det blandt meget andet i  hans brev, som også indeholdt et billede af ham selv. Derfor tog det heller ikke lang tid, før Ben Moynihan blev genkendt og anholdt af politiet.

Ransagning af drengens værelse afslørede, at han også havde holdt en ‘ond dagbog’, hvor han skrev om sine drømme om vold og drab af kvinder.

Teenagedrengen har endnu ikke fået en afgørelse i sin retssag, som er blevet udskudt til i morgen, skriver Metro.
 

 

Dagens Gossip