Allens stedsøn: Mor var krænkende, ikke Woody

Skrevet af admin

06/02/2014

Dagens topnyheder

Der er lagt op til en familiestridighed af de store, efter at den amerikanske filminstruktør Woody Allen er blevet beskyldt for at have misbrugt sin steddatter seksuelt. Den nu 28-årige steddatter Dylan Farrows åbne brev i The New York Times med beskyldninger om sexmisbrug har nemlig delt den tidligere familie i to lejre.

Mens hendes bror Ronan og mor Mia Farrow står trofast på hendes side, er hendes anden bror, Moses Farrow, af en ganske anden opfattelse.

- Selvfølgelig forgreb Woody sig ikke på min søster, siger den 36-årige Moses, der er familieterapeut, til People Magazine. 

Han siger, at han nu er i stand til at se sagen fra et andet perspektiv, og at det var moren, der var krænkende - ikke Allen. 

- Min mor gjorde alt for at jeg skulle hade min far, fordi han splittede familien ad og "udnyttede min søster seksuelt". Og jeg hadede ham i årevis. I dag kan jeg se, at det blot var en måde at hævne sig på, fordi han forelskede sig i Soon-Yi, lyder det fra Moses Farrow.

Woody Allen forlod Mia Farrow, efter at han havde indledt et forhold til hendes adoptivdatter fra et tidligere ægteskab, Soon-Yi Previn, som han giftede sig med i 1997. Efter Allens exit gjorde Mia angiveligt, hvad hun kunne for at få børnene til at hade ham. Og hvis ikke børnene adlød, blev det værst for dem selv.

- Jeg ved ikke, om min søster virkelig tror, hun var seksuelt misbrugt, eller om hun bare forsøger at please mor. Selve det at behage min mor var en stærk motivation, fordi det var forfærdeligt at være på den modsatte side, fortæller broren om sin barndom, der i øvrigt var alt andet end tryg.

- På et meget tidligt tidspunkt krævede min mor lydighed, og jeg blev ofte slået som barn, siger han til ABC News.

I brevet beskylder steddatteren stjerneinstruktøren for at have misbrugt hende, da hun var syv år. Misbruget skal have fundet sted i et pulterrum i deres hjem.

Flere juridiske eksperter vurderer, at sagen i dag er forældet og derfor næppe vil føre til en retsforfølgelse af Allen.

Newspaq