Alt i én-morgenmad: Æggemuffins med Frankfurter, cherrytomater og parmesan

Skrevet af Ninna Andreasen

13/06/2015
Æggemuffins smager bare godt. Helt vildt godt. De er nemme at lave og er også flotte at kigge på. Derfor er de et oplagt indslag til brunchen. Til fyldet kan man bruge det, man nu lige har. Det er en god måde at komme af med rester på og bliver dermed en billig ret. Til seks muffins skal du bruge: Halvanden frankfurter 1 løg 6 cherrytomater 4 æg 1 spiseskefuld revet parmesan Salt og peber Sådan gør du: Tænd ovnen på 180 grader. Skær frankfurteren ud i små tern, så der fire-fem skiver til hver muffin. Hak løget. Halvér cherrytomaterne. Smør muffinformen med lidt olie - eller sæt små papirsforme ned i (ellers kan de være lidt svære at få op). Fordel pølsestykkerne, løget og cherrytomaterne i formene. Rør en æggemasse af fire æg, en halv spiseskefuld parmesan og salt og peber. Hæld æggemassen over indholdet i formene, men ikke helt op. De skal kun fyldes cirka tre fjerdedele af vejen. De hæver nemlig en del. Strø resten af parmesanen på toppen af dine muffins. Kom muffinformen i ovnen. De skal cirka have 12-15 minutter. De skal være gyldne ovenpå. Værsgo. Så er der servetet. Se flere billeder nedenfor.

Dagens topnyheder

Æggemuffins smager bare godt. Helt vildt godt. De er nemme at lave og er også flotte at kigge på.

Derfor er de et oplagt indslag til brunchen.

Til fyldet kan man bruge det, man nu lige har. Det er en god måde at komme af med rester på og bliver dermed en billig ret.

Til seks muffins skal du bruge:
Halvanden frankfurter
1 løg
6 cherrytomater
4 æg
1 spiseskefuld revet parmesan
Salt og peber

Sådan gør du:
Tænd ovnen på 180 grader.

Skær frankfurteren ud i små tern, så der fire-fem skiver til hver muffin. Hak løget. Halvér cherrytomaterne.

Smør muffinformen med lidt olie - eller sæt små papirsforme ned i (ellers kan de være lidt svære at få op).

Fordel pølsestykkerne, løget og cherrytomaterne i formene.

Rør en æggemasse af fire æg, en halv spiseskefuld parmesan og salt og peber. Hæld æggemassen over indholdet i formene, men ikke helt op. De skal kun fyldes cirka tre fjerdedele af vejen. De hæver nemlig en del.

Strø resten af parmesanen på toppen af dine muffins.

Kom muffinformen i ovnen. De skal cirka have 12-15 minutter. De skal være gyldne ovenpå.

Værsgo. Så er der servetet.

Se flere billeder nedenfor.