Amalie afslører sandheden om barnets far: Derfor løj jeg om vores forhold

Det kom som en stor overraskelse for den danske sladderpresse, da Amalie Szigethy i begyndelsen af året afslørede sin graviditet.

Den 24-årige realitystjernen var pavestolt og forklarede, at Mikkel Skelskov var faren til den kommende tv-baby. Kæresteparret havde været sammen i lidt over et år, da den planlagte graviditet blev en realitet, lød forklaringen fra den tidligere Paradise Hotel-deltager.

Nu fortæller Amalie Szigethy en helt anden historie.

Parret har faktisk aldrig været kærester, lyder det i et nyt interview med BT.

- Vi aftalte at sige, at vi var kærester. Det lød godt i pressen. På det tidspunkt kunne jeg bare ikke overskue at få hug, siger Amalie Szigethy.

Læs også: Amalie afslører: Så mange aborter har jeg fået

De nu vordende forældre mødte hinanden for første gang for fem år siden, hvor de begyndte at tage i byen sammen, men det udviklede sig aldrig til mere end et venskab.

Sammen drog de til Los Angeles, hvor Amalie Szigethy blev gravid med Mikkel Skelskov, men udsigterne til at blive forældre var ikke noget, der ændrede venskabet til et kæresteforhold.

- Vi har aldrig været kærester. Vi prøvede at give det en chance, og hvis Mikkel kan bevise, at han kan være en faderfigur i min datters liv, så skal han da være så hjertelig velkommen. Men indtil videre har han ikke bevist noget, siger Amalie Szigethy til BT.

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

Dagens Gossip