Amazon-Amanda bliver betalt for at mase mænd

Med en højde på 1,92 cm og en kampvægt på 127 kilo er amerikanske 38-årige Amanda blevet lidt af en berømthed, som går under navnet Amazon-Amanda.

Mænd over hele verdenen, typisk lave mænd, er betagede af Amanda og betaler hende store summer penge for, at hun skal løfte dem, kramme dem, mase dem og wrestle med dem. Og det er blevet til en hel forretning for den store kvinder, som lever af at være en såkaldt Amazon-model. Det skriver onlinemediet Mirror.

Læs også: Så gammel er du, når du er mest tilfreds med dit udseende

I videoen nederst på siden kan du se, da Amanda mødes med en af hendes fan, den 160 cm høje Sergio Miranda fra New Jersey.

Den mest ekstreme forespørgsel Amanda har fået, var, da en dødende mand spurgte, om hun ville knuse ham til døde.

- Som professionel amazon-model får du en del mærkelige forespørgsler. Men at blive tilbudt 283.000 kroner for at mase nogen til døde var det mest bizarre. Og selvfølgelig sagde jeg nej, fortæller Amazon-Amanda.

Læs også: Kvinde hader sin krop - men så tager hun en livsændrende beslutning

Ifølge 38-årige Amanda er der intet seksuelt ved hendes job, selvom nogle af hendes kunder bliver ophidsede under møderne.

- Jeg er aldrig nøgen, og der er aldrig noget sex involveret, forklarer hun.

Allerede som 12-årig var Amanda 1,82 høj og vejede 76 kilo, og hun følte sig mærkelig, ikke mindst fordi hun var større end sine mandlige lærere.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med 

- Jeg voksede så hurtigt, og jeg vidste ikke, hvordan jeg skulle tilpasse mig. Nu er jeg glad for at være høj, og jeg går gerne i høje hæle, siger Amanda, som privat har svært ved at finde en kæreste - selv mener hun, at mange mænd bliver intimideret af hendes størrelse.

Se videoen, hvor Amazon-Amanda og Sergio hygger sig i New York, her:

 

Dagens Gossip