Andreas Bjelland er sulten efter smadret debutsæson

admin

424 uger siden

|

26/05/2016

Dagens topnyheder

Den tidligere FC Nordsjælland-forsvarer Andreas Bjelland skal efter sommerferien i gang med sin anden sæson i engelske Brentford, men alligevel føler han sig lidt som den nye dreng i klassen.

En slem knæskade tilbage i august smadrede hele sæsonen for Bjelland, og derfor har han ikke haft meget tid på træningsbanen med sine holdkammerater, som blandt andre tæller landsmanden Lasse Vibe.

- Det bliver lidt som at være den nye i klassen igen, selv om jeg selvfølgelig kender mange af spillerne. Men man bliver sat lidt på sidelinjen, når man er skadet, siger Andreas Bjelland, der også skal til at imponere en ny træner.

- Der er også en ny træner, som formentlig ikke aner, hvem jeg er, og som aldrig har set mig spille. Om det er godt eller skidt, ved jeg ikke, men jeg glæder mig bare til at vise til træning, hvem jeg er, og hvad jeg står for.

Forsvarsspilleren er i disse dage inviteret med i landsholdslejren af landstræner Åge Hareide, selv om Bjelland ikke er udtaget til landsholdstruppen i denne omgang.

- Det er jo fantastisk, at man kan få lov til at træne med de bedste og blive testet lidt, selv om man har været ude et år, siger den uheldige Brentford-spiller, som også glæder sig over at være i den nye landstræners tanker.

- Det viser, at han ved, hvem man er, og man er på blokken et eller andet sted, og så skal man hjem og præstere på klubholdet og vise, at man stadig kan være med på det her plan, lyder det fra Andreas Bjelland.

Han står indtil videre noteret for 21 A-landskampe og to scoringer for Danmark siden debuten i en testkamp mod Tjekkiet tilbage i 2010. Den seneste optræden var i juni 2015 mod Montenegro.

/ritzau/