Angelina Jolies børn overmalede brudekjolen

Skrevet af admin

02/09/2014
Det er nok de færreste mødre, der køber en brudekjole og derefter lader sine børn dekorere den inden brylluppet.Men skuespillerinden Angelina Jolie er heller ikke som de fleste. Hun lod nemlig sine seks børn sørge for udsmykningen af det prangende brudeslør og den kjole, som hun bar under vielsen med skuespilleren Brad Pitt den 23. august. Det skriver People Magazine.Kjolen og sløret var syet og designet af mesterskrædderen Luigi Massi fra det italienske modehus Versace. Og det kunne ikke have været andre, forklarer den 39-årige brud.- Luigi er familie for mig, og jeg kunne ikke forestille mig, at andre skulle have lavet den kjole. Han både kender og holder af børnene, og det var enormt skægt at sætte det hele sammen, lyder det fra Jolie.Konkret var børnenes bidrag en lang række små tegninger, som med Massis mesterhånd blev syet ind i stoffet på det overdådige outfit.Omkring 20 mennesker deltog i vielsen, der fandt sted på parrets residens i Frankrig.Se billedet af Angelina Jolies brudekjole her: http://www.people.com/article/angelina-jolie-brad-pitt-wedding-photosNewspaq

Dagens topnyheder

Det er nok de færreste mødre, der køber en brudekjole og derefter lader sine børn dekorere den inden brylluppet.

Men skuespillerinden Angelina Jolie er heller ikke som de fleste. Hun lod nemlig sine seks børn sørge for udsmykningen af det prangende brudeslør og den kjole, som hun bar under vielsen med skuespilleren Brad Pitt den 23. august. Det skriver People Magazine.

Kjolen og sløret var syet og designet af mesterskrædderen Luigi Massi fra det italienske modehus Versace. Og det kunne ikke have været andre, forklarer den 39-årige brud.

- Luigi er familie for mig, og jeg kunne ikke forestille mig, at andre skulle have lavet den kjole. Han både kender og holder af børnene, og det var enormt skægt at sætte det hele sammen, lyder det fra Jolie.

Konkret var børnenes bidrag en lang række små tegninger, som med Massis mesterhånd blev syet ind i stoffet på det overdådige outfit.

Omkring 20 mennesker deltog i vielsen, der fandt sted på parrets residens i Frankrig.

Se billedet af Angelina Jolies brudekjole her: http://www.people.com/article/angelina-jolie-brad-pitt-wedding-photos

Newspaq