Angrebsstjerner funkler i tredje United-sejr på stribe

29/11/2014

Efter en svag sæsonstart er Manchester United så småt begyndt at præstere under den hollandske manager Louis van Gaal.

Holdet har ramt en mindre sejrsstime i Premier League. Lørdag blev det til den tredje på stribe, da Hull blev sendt ud af Old Trafford med et nederlag på 0-3.

Bundholdet Hull havde dog ikke meget at byde på og formåede aldrig at udfordre storklubben.

Manchester United dominerede totalt, og manager Louis van Gaal er formentlig tilfreds. Hans hold er begyndt at vinde, mens det stille og roligt udvikler sig spillemæssigt.

United fik ellers en uheldig start på kampen, da den argentinske offensivspiller Angel Di Maria allerede efter et lille kvarter måtte lade sig udskifte med en skade.

Men det fik Chris Smalling snart tilskuerne til at glemme. Minuttet efter scorede han efter to forsøg, da et hjørnespark udviklede sig til klumpspil foran mål.

Hjemmeholdets boldbesiddelse var enorm, og det lykkedes at presse endnu en scoring ud af dominansen, da Wayne Rooney gjorde det til 2-0 kort inden pausen med et fladt spark fra 20 meter.

Midt i anden halvleg var der tiltrængt oprejsning til Robin van Persie, der har haft svært ved at finde netmaskerne i denne sæson.

Han punkterede den sidste spænding, da han hamrede bolden op i nettaget til 3-0 fra en position uden for feltet, hvorefter han lod sig erstatte med Radamel Falcao, der er klar efter en skade.

United havde flere store chancer, men det blev ved 3-0.

Med sejren tager Manchester United fjerdepladsen tilbage, efter Arsenal midlertidigt tog pladsen tidligere lørdag. United har 22 point for 13 kampe.