Anitas mand mistede sin forlovelsesring for 13 år siden - blev forbavset over opslag på Facebook

Hans Ehrenreich fra Ærø har begejstret et ægtepar, efter at det lykkedes ham at finde en tabt forlovelsesring med sin metaldetektor, som han bruger til at grave i Ærøs historie med. Det skriver Fyens.dk.

- Der er ikke så meget fikumdik i det. Jeg fik et godt signal lige fra starten, og så begyndte jeg ellers at grave, fortæller Hans Ehrenreich, som tidligere har fundet mønter fra 1500-tallet, til Fyens.dk.

- Da jeg fik den nusset fri for sand, så jeg, at der stod et navn og en dato på indersiden.

Hans Ehrenreich efterlyste sølvringens ejer i en lokal gruppe på Facebook, da han kom hjem fra sin udbytterige tur, og inden dagen var omme, var ringen tilbage hos sin ejer, som havde tabt den 13 år tidligere.

Det var Anita Liva-Maria Nielsens navn, som var indgraveret i ringen. Hendes mand Kenn Nielsen havde tabt forlovelsesringen tilbage i 2003, mens han gik tur med sin hund, og parret havde ikke regnet med nogensinde at se den igen.

Hun genkendte den straks, da hun så billedet på Facebook.

- Jeg troede aldrig, at vi skulle se den igen, siger Anita Liva-Maria Nielsen til Fyens.dk.

Ægteparret er særligt glade for at få ringen tilbage, fordi Anita Liva-Maria Nielsen også tabte sin forlovelsesring få måneder inden, at Kenn Nielsen tabte sin.

- Jeg var på arbejde, og da jeg på et tidspunkt vaskede hænder, mærkede jeg, at min ring var væk. Det var lidt underligt, at de begge forsvandt inden for så kort tid.

Hans Ehrenreich har afleveret forlovelsesringen til Anita Liva-Maria Nielsen og har fået chokolade i findeløn.

Ifølge Fyens.dk er Kenn Nielsens fingre vokset en del de sidste 13 år, og forlovelsesringen passer ham derfor ikke længere - ægteparret er dog glade for, at den er kommet 'hjem' alligevel. 

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip