Ankersen: Dejligt med karrierens første hattrick

Esbjerg hev lørdag aften en fortjent 4-2-sejr i land. Offensivprofilen Jakob Ankersen scorede hattrick og var kampens helt store oplevelse.

Den tredobbelte målscorer var efter kampen glad for sejren og scoringerne.

- Det var en god holdpræstation, og vi vandt fortjent, mener jeg. Vi var aggressive hele vejen rundt, og det virkede perfekt i dag. Vi fik lukket fint ned for deres dødbolde, hvor vi vidste, de ville være farlige, siger Jakob Ankersen og uddyber om de tre mål.

- Jeg har haft en scoringskrise, så det var meget lækker at prøve at lave et hattrick, som i øvrigt var det første i min seniorkarriere. Det er lettere at præstere godt, når holdet fungerer, og det gjorde det i dag.

Esbjerg-cheftræner, Niels Frederiksen, var efter kampen selvsagt godt tilfreds med de tre point, der lunede efter en sløv præstation i seneste runde i Randers, hvor vestjyderne tabte med 2-3.

- Jeg roste gutterne for en fin præstation, og i dag spillede vi med stor energi og skabte mange afslutninger i modsætning til præstationen i Randers sidst, siger Niels Frederiksen.

I Esbjerg-lejren var man før kampen opmærksomme på Hobros dødbolde, og selvom oprykkerne scorede på henholdsvis et frispark og et hjørnespark, ville Niels Frederiksen stadig godkende Esbjerg-defensiven.

- Frisparket var godt sparket ind, det kunne vi ikke gardere os imod. De scorede på et hjørnespark, hvilket var ærgerligt, men alt i alt, mener jeg, vi holdt dem godt fra fadet på dødboldene, siger Esbjergs cheftræner.

Esbjerg kravler med sejren en plads frem i tabellen og op som nummer otte, men kan blive overhalet søndag alt afhængig af, hvordan det går Sønderjyske. Esbjerg møder Sønderjyske i næste runde.

/ritzau/

 

Dagens Gossip