Anklage: Kosteskoleelever flåede levende katte, stenede fugle og piskede drenge

Det er en tidligere ansat på den katolske kostskole The Oratory School lidt uden for Reading i England, der anklager flere af eleverne for at mishandle dyr. Den tidligere lærerinde Rachel Ashley siger desuden, at hun flere gange gjorde opmærksom på problemet, men at det hver gang er blevet ignoreret. Det skriver metro.co.uk.

Læs også: Katte-tortur på Facebook: 24-årig skal et år i fængsel

Drenge på skolen skulle blandt andet have flået skindet af flere levende katte og stenet fugle. Samtidig har de også mobbet deres yngre skolekammerater, blandt andet er en 13-årig drenge blevet pakket ind i plastikfilm, hvorpå han blev pisket med bælter.

Rachel Ashley var særlig bekymret for en 15-årig dreng, som var direkte årsag til, at hun sagde op. Drengen havde bevæbnet sig med blandt andet flammekastere, stålwire og handsker med søm stikkende ud fra, inden han pinte livet ud af katte og fugle. Hele seancen filmede han.

Læs også: DNA-prøve fælder nordjysk svanemorder

- Rektors holdning var, at det var drengestreger, selv i relation til den mest forfærdelige adfærd, siger Rachel Ashley.

Hun har indledt en sag for at kunne få samme fordele, som havde hun fået en fyreseddel. Rektor Clive Dytor, som er desuden er katolsk præst og veteran fra Falklandskrigen, skal afgive forklaring i de kommende dage.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

 

Dagens Gossip