Ann Grete Nørgaard: Vi giver FCM-målmand en nem dag

Team Tvis Holstebros håndboldkvinder manglede i den grad skarphed i både opspil og afslutninger i den første DM-semifinale mod FC Midtjylland, som blev tabt med 19-25 på hjemmebane onsdag aften.

Tvis-spiller Ann Grete Nørgaard ærgrer sig over, at angrebsspillet var for langsomt.

- Vi spiller ikke helt i det samme tempo, som vi plejer, og det gør, at vi ikke kommer til så store chancer. Derfor får Sabine Englert (FCM-målvogter, red.) en nem dag på kontoret, og det er rigtig ærgerligt, siger Ann Grete Nørgaard.

Landsholdsfløjen tror dog stadigvæk på muligheden for at lave et stort comeback.

Spørgsmål: I er nede med seks mål inden returkampen. Har I en chance for at vende det på lørdag?

- Selvfølgelig har vi det.

- Vi skal lige sunde os, og vi har et dårligt udgangspunkt, men nu kan vi spille frit og slippe håndbremsen. Vi skal bare spille derudaf og prøve og få en fed kamp, så er det muligt, selv om FCM er et rigtig godt hold og har stor erfaring fra de her kampe, siger hun.

I grundspillet vandt Tvis udekampen mod FCM med fire mål, og den kamp er med til at give tro på avancement til DM-finalen.

- Man slår FCM ved at tro på sig selv og have fokus på sine egne styrker. Vi har slået dem en gang på udebane, faktisk ret overbevisende, så det er ikke ovre, før hende den fede synger, og hun har ikke sunget endnu.

- Nu skal vi have samlet lidt energi og lidt overskud, og så må vi se, hvad vi kan drive det til, siger Ann Grete Nørgaard.

Onsdag aften blev det til otte af Tvis' 19 mål fra venstrefløjen, men det er mindre vigtigt, når det endte med et nederlag.

- Jeg havde gerne byttet mine otte mål for en sejr. Det kan jeg godt love dig. Men det er selvfølgelig dejligt at spille en god kamp foran et fantastisk hjemmepublikum, siger Ann Grete Nørgaard.

/ritzau/

 

Dagens Gossip