Apple advarer danskerne: Tjek det nu

05/10/2023 10:16

Emil Martesen

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Apple advarer danskerne.

Mest læste i dag

Den amerikansk teknologigigant har frigivet en softwareopdatering, der retter to alvorlige sikkerhedsfejl og løser et problem, der får nogle enheder til at blive for varme.

Det skriver Mirror.

For at hente opdateringen skal du gå til dine indstillinger, hvor iOS 17.0.3 er tilgængelig nu. Når den er installeret, vil din iPhone være beskyttet mod en angrebstype, der er blevet klassificeret som "Zero-day".

Hvis du ikke er bekendt med begrebet "Zero-day", betyder det, at hackere allerede er opmærksomme på sårbarheden og potentielt kan udnytte den.

Derfor er det så vigtigt at installere opdateringer så hurtigt som muligt.

"Apple er opmærksom på en rapport om, at dette problem måske allerede er blevet udnyttet mod versioner af iOS før iOS 16.6," har firmaet udtalt ifølge Mirror.

Ud over at løse disse sikkerhedsproblemer vil iOS 17.0.3 også være en lettelse for dem, der for nylig har købt en ny iPhone 15.

Siden denne enhed blev lanceret sidste måned, har der været talrige rapporter om, at enhederne bliver varme - noget Apple senere har bekræftet.

Teknologigiganten havde allerede sagt, at de havde fundet en fejl i iOS 17, der forårsagede overophedningsproblemet, og denne seneste opdatering skulle sikre, at det ikke længere sker.

"Denne opdatering indeholder vigtige fejlrettelser og sikkerhedsopdateringer og løser et problem, der kan få iPhone til at blive varmere end forventet," skriver Apple.

Hvis du allerede har iOS 17 på din iPhone, anbefales det at installere denne opdatering så hurtigt som muligt. Den fylder cirka 500 MB, så det er måske bedst at udføre opdateringen, når du er hjemme og tilsluttet dit Wi-Fi.

Sådan installerer du iOS 17.0.3:

  1. Gå til Indstillinger-appen.

  2. Tryk på Generelt.

  3. Tryk på Softwareopdatering.

  4. Tjek for iOS 17.0.3.

  5. Tryk på Download og Installer.

Din iPhone bliver nødt til at genstarte, så sørg for, at du ikke er midt i en vigtig e-mail eller telefonopkald, før du begynder processen.