Aqua-Lene springer ud som musical-stjerne

Hun har hittet i hele verden med gruppen Aqua og givet gode råd og vejledning til talenter i TV2-showet Voice - Danmarks største stemme. Nu skal den norsk-danske sangerinde Lene Nystrøm dog prøve kræfter med noget helt nyt. Hun skal nemlig spille med i en musical.

Det afslører Tivoli i en invitation til et pressemøde om musicalen, der skal afløse Dirty Dancing, der i øjeblikket spiller for fulde huse i den gamle have.

Hvilken musical, det drejer sig om, bliver først afsløret senere på ugen, men ifølge underdirektør for kultur i Tivoli, Nikolaj Koppel, er der tale om en værdig afløser til Dirty Dancing, der allerede inden premieren kunne melde stort set alt udsolgt.

- Vi har fundet afløseren til Dirty Dancing, der har solgt 170.000 billetter. Vi har sikret os retten til en Broadway musical, der ud over dans også byder på fed musik og en rørende historie. På torsdag præsenterer vi et sjældent tungt stjernecast, men jeg vil gerne røbe, at vi har overtalt Aqua-stjernen Lene Nystrøm til at prøve kræfter med musicalgenren. Skuespillerne, danserne og sangerne der alle har fået mundkurv på, er lige nu i gang med at øve til pressemødet nu på torsdag, siger Nikolaj Koppel.

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip