Aqua-par til Caspers hemmelige bryllupsfest

Da komikeren Casper Christensen lørdag den 13. september fik sagt ja til Isabel Friis-Mikkelsen, var det med deltagelse af Aqua-parret bag "Barbie Girl"-hittet som bryllupsgæster.

Medierne var mødt talstærkt op til årets kendisbryllup mellem Christensen og hans udkårne Isabel Friis-Mikkelsen. Parret har tidligere åbnet for nogle af detaljerne til deres livs dag, men selve bryllupsfesten har de været helt private omkring. For stedet skulle nemlig være en stor overraskelse og festen rumme utraditionelle indslag.

Tidligere har Christensen over for Ekstra Bladet afsløret, at gæsterne fra kirkevielsen efterfølgende skulle til kage og champagne på Christensens kendisklub Sunday, men derefter fortsatte bryllupsfesten et hemmeligt sted i København for en udvalgt skare på mellem 70-80 mennesker.

Blandt de eksklusive festgæster til den mere intime del af brylluppet var tv-værten Emil Thorup og netop Aqua-parret Søren Rasted og Lene Nystrøm. Det afslørede den farverige sangerinde kryptisk med en sandwich-selfie af de tre på sin Instagram-profil med ordene:

- Bryllupsfest, her kommer vi.

Tidligere på dagen beskrev Nystrøm brylluppet som "Årets bryllup" til Ekstra Bladet.

Inden vielsen afslørede komikeren Jan Gintberg også kryptisk, at han var blandt de særligt inviterede til den store bryllupsmiddag. Gintberg fortalte nemlig til BT.TV, at han havde nogle sjofle digte med, som han ville læse op som en del af sin tale til parret.

Derudover var Christensens professionelle partner Frank Hvam selvskrevet som særligt indbudt i forbindelse med sin position som Christensens bedste ven og forlover.

Casper Christensen og Isabel Friis-Mikkelsen har dannet par i tre år, inden de den 13. september gik til alters for at forevige deres kærlighed.

Se Lene Nystrøms selfie-sandwich: http://instagram.com/p/s5GjxAFCKk/?modal=true

Newspaq