Argentina slår den forsvarende mester i Copa America

Efter en ærgerlig uafgjort kamp mod Paraguay i første opgør ved Copa America fik Argentina tre vigtige point, da holdet tirsdag slog den forsvarende mester Uruguay 1-0 i en intens og til tider hårdtspillet kamp.

For anden kamp i træk var Manchester City-stjernen Sergio Agüero på pletten for argentinerne, da han ti minutter inde i anden halvleg kom forrest på et indlæg fra klubkammeraten Pablo Zabaleta og headede Argentina på 1-0.

Den føring holdt - modsat i Argentinas premiere mod Paraguay, der udlignede i kampens sidste minut - og turneringsfavoritten deler nu førstepladsen med paraguayerne, der også har fire point i gruppe B efter en 1-0-sejr over Jamaica.

De sydamerikanske temperamenter i arvefjendeopgøret mellem Argentina og Uruguay var flere gange ved at koge over med flere hårde tacklinger, og allerede efter den første halve time blev Argentina-træner Gerardo Martino med et rødt kort henvist til tilskuerrækkerne efter et skænderi med kampens dommere.

Uruguay indtager tredjepladsen i gruppen med tre point, mens Jamaica endnu ikke har fået point eller for den sags skyld scoret mål ved slutrunden.

I sidste runde i gruppespillet møder Uruguay Paraguay, mens Argentina skal op mod Jamaica.

Nummer et og to i gruppen går videre, mens de bedste treere også kommer i knockoutfasen.

/ritzau/

.

Dagens Gossip