Argentina slår den forsvarende mester i Copa America

Efter en ærgerlig uafgjort kamp mod Paraguay i første opgør ved Copa America fik Argentina tre vigtige point, da holdet tirsdag slog den forsvarende mester Uruguay 1-0 i en intens og til tider hårdtspillet kamp.

For anden kamp i træk var Manchester City-stjernen Sergio Agüero på pletten for argentinerne, da han ti minutter inde i anden halvleg kom forrest på et indlæg fra klubkammeraten Pablo Zabaleta og headede Argentina på 1-0.

Den føring holdt - modsat i Argentinas premiere mod Paraguay, der udlignede i kampens sidste minut - og turneringsfavoritten deler nu førstepladsen med paraguayerne, der også har fire point i gruppe B efter en 1-0-sejr over Jamaica.

De sydamerikanske temperamenter i arvefjendeopgøret mellem Argentina og Uruguay var flere gange ved at koge over med flere hårde tacklinger, og allerede efter den første halve time blev Argentina-træner Gerardo Martino med et rødt kort henvist til tilskuerrækkerne efter et skænderi med kampens dommere.

Uruguay indtager tredjepladsen i gruppen med tre point, mens Jamaica endnu ikke har fået point eller for den sags skyld scoret mål ved slutrunden.

I sidste runde i gruppespillet møder Uruguay Paraguay, mens Argentina skal op mod Jamaica.

Nummer et og to i gruppen går videre, mens de bedste treere også kommer i knockoutfasen.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip