Argentina-stjerner vil svare igen på kritik

Argentina har en del at bevise ved fodbold-VM i Brasilien.

Selvom argentinerne har vundet de to første gruppekampe mod Bosnien og Iran og dermed er videre til 1/8-finalerne, så har spillet bestemt ikke været prangende.

Det skal der laves om på mod Nigeria i den sidste gruppekamp onsdag aften i Porto Alegre. Opgøret vil samtidig afgøre, om Argentina skal have førstepladsen i gruppe F, og om Nigeria skal med videre fra gruppen.

Argentinas landstræner, Alejandro Sabella, erkender, at den normalt så sprudlende offensiv ikke har fungeret optimalt indtil videre. Og indtil nu har kritikken haglet ned over holdet.

- Vi har en del grunde til at være bekymrede, siger Alejandro Sabella ifølge nyhedsbureauet AFP.

- Indtil videre har vi spillet mod defensivt orienterede hold, som har forsvaret sig og ventet på os. Det betyder ikke, at andre hold ikke vil skabe problemer for os med bolden. Vi må arbejde på at forbedre os, siger Alejandro Sabella.

Med offensive navne som Lionel Messi, Sergio Agüero, Angel Di Maria samt Gonzalo Higuain er der massive forventninger til Argentina, der er regnet blandt favoritterne til at vinde VM.

På banen har det bare ikke kørt for holdet til trods for Messis glimt af klasse, der har gjort FC Barcelona-stjernen til matchvinder i de første to kampe.

- Vi ved, at vi ikke har spillet så godt, som vi havde regnet med. Men som turneringen skrider frem, vil vi forbedre os og nå vores fulde potentiale, forsikrer Lionel Messi, som tirsdag fyldte 27 år.

Argentina vil gøre alt for at sikre førstepladsen med en sejr, så holdet formentlig undgår at støde ind i Frankrig i 1/8-finalen.

Kampen begynder klokken 18 dansk tid.

/ritzau/

 

Dagens Gossip