Argentinske mål sørger for uafgjort mod Arsenal

13/09/2014

De argentinske VM-spillere Sergio Agüero og Martín Demichelis kom begge på måltavlen for Manchester City, som i en underholdende kamp spillede 2-2 ude mod Arsenal i Premier League.

City kom foran med 1-0 efter 28 minutter på et mål af stjerneangriberen Sergio Agüero, som udnyttede en tøvende Mathieu Flamini. Arsenals franske midtbanespiller fulgte slet ikke med Agüero i situationen.

Målet kom efter en god Arsenal-periode, men London-klubben faldt ned i tempo efter City-scoringen og på det tidspunkt lignede det et hjemmebanenederlag på Emirates.

Men med langt større tempo i spillet og to lækre mål vendte Arsenal det truende nederlag til en 2-1-føring over City. Først udlignede Jack Wilshere, og siden bankede Alexis Sánchez 2-1-målet ind bag Joe Hart.

I det 83. minut viste Demichelis sin evne til at score på dødbolde, da argentineren headede City på 2-2. Og der kunne være scoret endnu flere gange i kampen.

Tidligt i kampen havde Arsenals nyindkøb Danny Welbeck chancen for at få en drømmestart, men den tidligere Manchester United-angriber ramte stolpen efter 12 minutter.

Også Citys David Silva kunne have scoret, da spanieren burde have bragt City foran med 2-0 før pausen.

Og to gange ramte City stolpen i slutminutterne - blandt andet ved den indskiftede serbiske angriber Edin Dzeko, men bolden ville bare ikke ind.

City har nu syv point efter fire kampe, mens Arsenal har seks point.