Armstrong åben for triatlon-duel med VM-stjerne

Som følge af sin livstidskarantæne må den tidligere cykelrytter Lance Armstrong ikke deltage i begivenheder, hvor der bliver dopingtestet.

Men ingen kan forhindre ham i at motionere og deltage i private arrangementer.

Sådan et er han ifølge nyhedsbureauet AFP selv åben for at deltage i.

Den australske triatlonstjerne Chris McCormack fortæller i et interview med Triathlete Magazines hjemmeside, at han har udfordret Lance Armstrong til duel, og de nu skal diskutere detaljerne.

- Jeg sagde til ham, "jeg vil konkurrere mod dig. Der behøver ikke være hyldest. Ingen omkring os. Jeg vil bare konkurrere mod dig. Som to gamle venner. Ingen undskyldninger, siger han til hjemmesiden.

- Lance har gjort nogle forfærdelige ting og nogle fantastiske ting rent sportsligt, men han er stadig en sportsmand og jeg er altid blevet inspireret af at konkurrere mod den slags sportsfolk, fortsætter Chris McCormack.

Armstrongs svar kom på det sociale medie twitter:

- Hvis du mener det seriøst, så ring til mig. Lad os diskutere det.

Chris McCormack var Ironman-verdensmester i 2007 og 2010, og han blev verdensmester på den lange triatlondistance så sent som i 2012.

Den lange distance er ikke det samme som ironmans fire kilometer svømning, 180 kilometer cykling og et maratonløb på 42,2 kilometer.

Da McCormack blev verdensmester i 2012 var distancen fire kilometer svømning, 120 kilometer cykling og 30 kilometer løb.

Lance Armstrong vandt Tour de France syv år i træk, men har fået frataget sine sejre.

/ritzau/

 

Dagens Gossip