Arsenal slår Newcastle med fire smukke mål

Arsenal viste sig lørdag frem fra holdets bedste side i en 4-0-sejr på hjemmebane over formstærke Newcastle.

Manager Arsène Wenger kunne fra bænken se sit hold sprudle fra start mod de nordengelske gæster, der var kommet til London med 10 point i de seneste fem kampe.

Det velpolerede Arsenal-spil blev krydret med fire smukke scoringer fra Olivier Giroud og Santi Cazorla - to fra hver.

Efter et kvarter lagde holdets topscorer Alexis Sánchez fra højrekanten et perfekt indlæg til Giroud, der headede bolden i mål til 1-0.

Den franske angriber brillerede efter en time med kampens vel nok smukkeste scoring, da han med ydersiden skruede et indlæg ind til 3-0.

I mellemtiden havde Cazorla øget til 2-0, da han fra en spids vinkel tvistede bolden op i det modsatte målhjørne.

Newcastle var frem til Cazorlas scoring hele tiden en trussel, og det lykkedes også at få skabt et par farlige situationer i hjemmeholdets straffesparkfelt.

Det blev dog ved Ayoze Perez' reducering til 1-3 på et hovedstød.

Fødselaren Santi Cazorla var dog ikke færdig, og den 30-årige spanier cementerede sejren i slutminutterne på et straffespark. Cazorla lod gæsternes keeper smide sig, inden han chippede bolden i mål.

Arsenal har med sejren 26 point på Premier Leagues femteplads, mens Newcastle følger lige efter med 23 point. Ligaen toppes af Chelsea med 39 point.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip