Arsenalspillere skal hente selvtillid mod United

Én kamp tiltrækker sig mere opmærksomhed end de andre i Premier League de nærmeste dage.

Når Arsenal og Manchester United mødes onsdag på Emirates Stadium har begge hold en del at rette op.

United klarede kun 2-2 mod bundproppen Fulham i weekenden, og Arsenal tabte med 1-5 til Liverpool og mistede førstepladsen i Premier League med det nederlag.

Derfor er der en del på spil, og Arsenals manager Arsène Wenger har konstateret, at hans spillere har en del spørgsmål at besvare på onsdag.

På samme måde mener midtbanespilleren Alex Oxlade-Chamberlain, at Manchester Uniteds besøg, er alle tiders mulighed for at rette op på et dårligt indtryk fra weekenden.

- Vi er meget skuffede. Især med første halvleg. Vi ved, at vi er bedre end det, så på den måde er vi sat op og tændt, siger han til Arsenals hjemmeside.

- Den slags sker i fodbold og nu er det vores ansvar at vende det rundt, og det har vi alle tiders chance til på onsdag, siger Oxlade-Chamberlain.

Chelsea spillede sig på førstepladsen i weekenden og kan øge sin føring til fire point allerede tirsdag med sejr over West Bromwich Albion.

Manchester City, som også er med i kampen om mesterskabet, møder onsdag Sunderland.

Inden midtugens spillerunde fører Chelsea Premier League med 56 point for 25 kampe. Arsenal har 55 point og Manchester City 54.

/ritzau/

 

Dagens Gossip