Askov Efterskole lancerer ny international linje

19/09/2013 07:25

Elo Christoffersen

Nyheder

Mest læste i dag

Askov Efterskole kommer nu med en international linje på grundskoleniveau. Her vil undervisningen hovedsageligt foregå på et andet sprog end dansk – nemlig engelsk.

Bri10sh er en ny international 10. klasse på Askov Efterskole, hvor undervisningen i matematik, engelsk, samfundsfag og på flere tværfaglige forløb kommer til at foregå på engelsk, og hvor eleverne får et globalt og internationalt perspektiv. Det skriver Askov Efterskole i en pressemeddelelse.

Engelskundervisningen kommer til at foregå på et højt, internationalt niveau, hvor eleverne kan afslutte med en af to internationalt anerkendte eksamener på det, der kaldes Cambridge-niveau – et niveau, Askov Efterskole allerede underviser på. Og med et CAE-bevis kan man søge ind på 94 procent af verdens førende universiteter.

- Vi har de seneste år oplevet en større og større søgning til skolens tilbud om Cambridge-engelsk, og de unge bliver dygtige til sproget, siger efterskolens forstander, Helle Barnhøj.

Læs også: Kvartfinale mellem Vejen EH og Team Tvis Holstebro udsat

Det kan også aflæses i karaktererne ved folkeskolens afgangsprøve, hvor de to Cambridge-klasser på skolen fik et karaktergennemsnit på 11,1 og 11,2 ved sommerens prøver.

Alle Bri10sh elever skal vælge tysk eller fransk som deres andet fremmedsprog. Det er desuden muligt at vælge fransk eller spansk for begyndere som valgfag.