Aston Villa besejrer Liverpool på Anfield

13/09/2014

Aston Villa fortsatte lørdag holdets flotte sæsonstart i Premier League. Efter 1-0-sejren ude over Liverpool er holdet fra Birmingham nummer to efter Chelsea.

Aston Villa, der har 10 point for fire kampe, afgjorde kampen på Anfield med en tidlig scoring efter ni minutter.

Alan Hutton fik sit hovedstød blokeret, men Gabriel Agbonlahor var hurtigst over returbolden og scorede til 1-0.

Målet kom efter en nervøs Liverpool-start, og Aston Villa havde flere gode muligheder for at udbygge føringen i første halvleg.

Kort før pausen var Liverpool-angriberen Mario Balotelli dog tæt på at udligne med et lumsk afrettet skud, som dykkede kraftigt.

10 minutter før tid ramte hjemmeholdets Philippe Coutinho stolpen med et skud, der blev rettet af, men Liverpool formåede ikke at score trods en vild belejring af Villa-målet til sidst.

Den danske landsholdsspiller Jores Okore var med i Aston Villas trup, men han blev ikke skiftet ind i kampen.

Liverpool er nummer otte i Premier League med seks point for fire kampe.