Atlético skyder Robin Olsen i sænk - Juventus i nyt flop

23/10/2014

De holdt 0-0 frem til pausen, men i anden halvleg gik det helt galt for Malmö FF og klubbens danske målmand, Robin Olsen, som onsdag aften var på besøg hos Atlético Madrid.

De spanske mestre vandt 5-0 og har lagt sig i toppen af Champions Leagues gruppe A med seks point for tre kampe. Malmö FF har tre point.

Atlético Madrid kom foran efter 48 minutter, da Koke fra tæt hold sendte bolden forbi Robin Olsen.

Efter cirka en times spil gik det galt for svenskerne, for Atlético Madrid scorede to gange inden for få minutter.

Først gjorde den kroatiske angriber Mario Mandzukic det til 2-0, og kort efter var franske Antoine Griezmann på pletten.

I de afsluttende minutter gik det helt i kage for Robin Olsen og Malmö FF, da Diego Godín og Alessio Cerci fuldendte ydmygelsen.

Juventus fortsætter med at skuffe i Champions League, og onsdag aften tabte de italienske mestre 0-1 ude til græske Olympiakos.

Pajtim Kasami scorede kampens eneste mål, da der resterede 10 minutter af første halvleg.

Dermed har Olympiakos seks point i gruppe A ligesom Atlético Madrid, mens Juventus blot er noteret for tre point efter de første tre kampe.