Auri glæder sig over fjerdepladsen og jagter bronze

admin

425 uger siden

|

27/05/2016

Dagens topnyheder

Med en 2-0-sejr over Hobro sikrede Brøndby sig torsdag aften europæisk deltagelse i næste sæson.

Samtidig betød øvrige resultater i Alka Superligaen, at Brøndby fortsat har muligheden for at nå klubbens målsætning om bronzemedaljer.

Træner Auri Skarbalius glæder sig over, at alt flaskede sig for Brøndby.

- Vi har hele tiden jagtet de mål, vi har sat os. Og i dag fik vi en ekstra belønning, da vi sikrede os europæisk deltagelse i næste sæson.

- Det er vigtigt for selvforståelsen i klubben, at vi kommer ud i Europa hvert år. Det giver spillerne nogle værdifulde erfaringer, der kan gøre dem til endnu bedre spillere, siger Auri Skarbalius.

Nu kan Brøndby se frem til en kamp på søndag, hvor der skal en sejr til over Sønderjyske, hvis Brøndby skal gøre sig forhåbninger om medaljer.

At fjerdepladsen er sikret kan ifølge Auri Skarbalius give noget ro, og han tror på, at medaljerne kan komme i hus.

- Så længe det er matematisk muligt, så tror vi på det. Jeg er optimistisk. Vi skal ikke fokusere på de andre resultater, men sørge for at vinde vores kamp mod Sønderjyske.

- Sejren over Hobro betyder, at vi nu kan jagte tredjepladsen uden at frygte for fjerdepladsen. Det er altid en fordel, at man kan jagte noget i stedet for at frygte noget, siger Auri Skarbalius.

Også Martin Albrechtsen glæder sig over, at fjerdepladsen er hjemme, og han ser frem til en svær kamp mod Sønderjyske på søndag.

- Det er klart, at det giver lidt ro, at vi nu er sikret en europæisk plads. Det er rart, at vi fik sikret det i kampen mod Hobro, siger Albrechtsen.

- Det bliver en svær kamp mod Sønderjyske, for de har redet på en bølge hele sæsonen. De er godt kørende, så vi skal være klar fra start – både fysisk og mentalt.

Brøndby tager imod Sønderjyske på søndag og kampen sparkes i gang klokken 17.

/ritzau/