Australsk grand slam-vinder er klar til Wozniacki

Caroline Wozniacki skal være på dupperne fra start, når hun træder ind i den store WTA-turnering China Open.

Danskeren oversidder i første runde, og i anden runde møder hun en spiller med en grand slam-titel på CV'et, nemlig Samantha Stosur.

Australieren vandt US Open i 2011 efter finalesejr mod Serena Williams.

I første runde ved China Open slog hun Francesca Schiavone overbevisende 6-4, 6-2. Det var i øvrigt en reprise af French Open-finalen fra 2010, som Schiavone vandt.

Syv gange tidligere har Wozniacki mødt Stosur, og danskeren fører den indbyrdes statistik 4-3, og hun har blandt andet vundet de to seneste opgør.

For Wozniacki er turneringen ekstremt vigtig, da hun samler point for at nå blandt de otte spillere, der træder direkte ind i sæsonfinalen i Singapore.

På den såkaldte race-liste "Road to Singapore" ligger danskeren lige netop nummer otte, inden listen opdateres mandag.

- I første omgang tænker jeg på denne turnering, men jeg håber virkelig at komme med til Singapore. Det er helt sikkert et stort mål for mig.

- Sidste år var jeg en af reserverne. Det var der ikke meget sjov ved. I år kommer jeg forhåbentlig til at spille, siger Caroline Wozniacki til WTA's hjemmeside.

Amerikaneren Serena Williams er topseedet ved China Open. Hun står til at møde den sjetteseedede dansker i en eventuel kvartfinale.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip