Avis: Fire anholdt for at ville dræbe dronning Elizabeth i aften

Britisk politi skal have anholdt fire unge mænd, der mistænkes for at ville dræbe den britiske dronning Elizabeth med en kniv, skriver avisen The Sun.

Ifølge avisen var det planen, at attentatet mod dronningen skulle finde sted under en mindeceremoni for faldne under første og anden verdenskrig i Royal Albert Hall i London. Mindeceremonien finder sted lørdag aften.

De fire personer skal være i alderen 19 til 27 år, og ifølge The Sun er det radikale islamister, der er blevet anholdt på adresser i London-området torsdag og fredag.

Politiet bekræfter, at de anholdte er sigtet for terrorplaner, men myndigheder vil ikke bekræfte, at dronning Elizabeth var målet.

Politiet siger en udtalelse, at anholdelserne var en del af en igangværende efterforskning af "islamist-relateret terror".

The Sun skriver samtidig, at dronning Elizabeth er blevet informeret om truslerne, men hun vil alligevel gennemføre sine offentlige forpligtigelser i løbet af weekenden som oprindelig planlagt.

/ritzau/NTB

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip