Avis: Nicki Bille anholdt for overfald på betjent

Den danske fodboldangriber Nicki Bille Nielsen er angiveligt endnu en gang kommet på kant med loven.

Ifølge Ekstra Bladet blev Rosenborg-spilleren anholdt i København natten mellem skærtorsdag og langfredag. Avisen har fået fat i et internt dokument fra Københavns Politi, hvori både Nicki Billes navn og CPR-nummer er oplyst.

Avisen skriver, at betjente forsøgte at anholde en "yderst ophidset" Nicki Bille, som stod og sparkede til en parkeringsautomat i centrum af hovedstaden, men angriberen ville ikke følge med frivilligt. Derfor blev der brugt peberspray mod fodboldspilleren, lyder det.

I politibilen spyttede han ifølge Ekstra Bladet på bagsædet og bed en betjent i armen. Derfor har politiet sigtet ham for vold mod tjenestemand i funktion, som i værste fald kan ende med en ubetinget fængselsstraf.

Ekstra Bladet har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Nicki Bille, men hans advokat Peter Berg skriver til avisen, at "min klient på ingen måde kan nikke genkendende til den sagsfremstilling".

Rosenborg har ikke talt med Nicki Bille hen over påsken, og klubben har ikke hørt noget om voldssagen.

Det er ikke første gang, at Nicki Bille er anholdt. I september sidste år smadrede han et glas, spyttede på en bar-ansat og slog ud efter folk på en natklub i Norge. Han røg i detentionen, og angriberen fik en bøde på 10.000 norske kroner for optrinet.

Danskeren har i karrieren optrådt for Frem, Reggina Calcio, AC Martina, FC Nordsjælland og Villarreal, inden han kom til Rosenborg. Han har også spillet for A-landsholdet, hvor han fik debut i august sidste år.

/ritzau/

 

Dagens Gossip