Azarenka sender Wozniacki ud i Melbourne

Caroline Wozniacki er færdig ved Australian Open efter et nederlag i anden runde til Victoria Azarenka.

Den ellers stærkt spillende dansker tabte 4-6, 2-6 til den hviderussiske overmagt, der to gange tidligere har vundet grand slam-turneringen i Melbourne.

Kampen fik en skidt indledning for danskeren, der måtte se sin et år ældre modstander åbne i overbevisende stil.

Den tidligere Australian Open-vinder trængte konstant Wozniacki i defensiven, og hviderusseren dominerede de fleste dueller med sit linjesøgende og satsede spil.

Azarenka lagde ud med at bryde Wozniackis serv - endda to gange - hvilket gav hende en 3-0-føring i første sæt.

Det lignede starten på en afklapsning af den 24-årige dansker, men Wozniacki fik arbejdet sig tilbage i opgøret i kraft af sit gode løbearbejde og et stigende antal uprovokerede fejl hos Azarenka.

Danskeren fik brudt Azarenkas serv og var også tæt på udligne til 3-3, men missede en break-mulighed. Gennembruddet kom alligevel lidt senere til 4-4, efter at hviderusseren havde sat en 40-0-føring over styr i egen serv.

Selv om Wozniacki på dette tidspunkt virkede mest ovenpå, så brød Azarenka straks tilbage og vandt et langstrakt og mentalt vigtigt parti til 5-4. Herefter kørte hun første sæt hjem.

Selv om det så svært ud, så kom danskeren godt ud til andet sæt, men efter en føring på 1-0 kollapsede hun. Igen profiterede Azarenka af sit satsede spil mod en mere og mere modløs Wozniacki.

Victoria Azarenka vandt i 2012 og 2013 turneringen i Melbourne, men efter et skadesplaget 2014 er hun raslet ned af verdensranglisten, hvor hun blot er nummer 44.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip