Bagedyst-vinder afslører: Jeg har en diagnose

Dommerne Katrine Foged Thomsen og Markus Grigo og værten Timm Vladimir har været en fast del af de seneste sæsoner af Den store bagedyst. Foto: Carsten Mol.

Trods diagnosen bliver medicinen ikke taget i brug.

I 2019 vandt Frederikke Legaard DR-programmet Den store Bagedyst. Efterfølgende har hun rejst en skarp kritik af programmet.

Læs også

Peder skuffet over TV2: Kvinderne var ikke pæne nok

“Du står med en tilrettelægger, der har lavet ret meget reality før, som siger: ‘kan du lige tage den om igen og så råbe lidt højere “wuhuu, jeg har vundet mesterbagerforklædet”? Det er nul procent ægte, og det har jeg ikke lyst til. De siger: ‘vi kommer til at klippe det fedt sammen. Kan du ikke bare hoppe og danse lidt?’ Og det har jeg seriøst ikke lyst til. For det er ikke sådan, jeg har det lige nu, fordi nu har I faktisk ødelagt det fuldstændigt for mig, “forklarer hun om optagelserne til konkurrencen og de følelser, som hun havde undervejs.

I 2019 vandt Frederikke Legaard DR-programmet Den store Bagedyst. Foto: Carsten Mol.

Det er i Heartbeats podcasten Rejsen, at hun fortæller, at programmet i hendes optik forsøger at fremstille noget, der ikke er ægte.

Diagnosticeret med ADHD

I samme podcast afslører hun også, at hun har en diagnose. Det fandt hun ud af i foråret, da hun gik til lægen. Hun havde symptomer på stress, forklarer hun. 

“Jeg har altid tænkt, at ja, ja, hvis det er det, der giver mig lidt krudt i røven og gør, at der er gang i den, så er det da meget positivt. Men så fik jeg lige snakket lidt mere om det, og fandt ud af, at de benspænd, jeg har i hverdagen, som er mere lavpraktiske, egentligt også har noget med diagnosen at gøre,” fortæller hun i podcasten, hvor hun også uddyber, at hun ikke tager noget medicin trods diagnosen ADHD. 

“Jeg har afprøvet fire forskellige typer ADHD-medicin og er nu ikke på nogen af dem, fordi jeg fik ikke de der impulser, som jeg bruger i mit arbejde, som gør, at jeg får de idéer, jeg får,” forklarer hun.

Læs også

Efter slagtning i Løvens Hule erkender iværksætter: Det var fair

 

 

Dagens Gossip