Bagerjomfru blev banket med jernrør - Nu er en 20-årig mand anholdt

To mænd stormede for nogle uger siden ind i en bagerbutik på Ålholmvej i Valby i København og gik løs på den kvindelige ekspedient med hver sit jernrør.

Nu har Københavns Politi anholdt den ene af de to mænd, der mistænkes for overfaldet den 15. august ved 6.45-tiden om morgenen. Der er tale om en 20-årig mand med rockerrelationer.

- Vi har efterforsket sagen intenst, fordi det stod klart, at det var en fuldstændig tilfældig kvinde, som blev overfaldet i bagerforretningen, siger vicepolitiinspektør Lau Thygesen, der er leder af afdelingen for organiseret kriminalitet, til Ritzau.

Den 20-årige er nu sigtet for grov vold. Han blev fredag fremstillet i grundlovsforhør, hvor en dommer varetægtsfængslede ham i fire uger, oplyser den centrale efterforskningsleder Henrik Vedel, Københavns Politi.

Det er uvist, hvordan den unge mand forholder sig til sigtelsen mod ham.

Ved overfaldet i bagerbutikken fik kvinden omkring 25 slag med jernrørene, men hun slap forholdsvis heldigt fra overfaldet, hvor gerningsmændene intet røvede eller ødelagde.

Politiet har en teori om, at overfaldet kan have forbindelse til et andet overfald i samme område tidligere samme dag. Politiet ønsker dog ikke at oplyse, hvad der kæder de to overfald sammen.

- Vi mener, at der er en forbindelse mellem overfaldet og et tidligere overfald på en kendt kriminel i samme område tidligere på dagen, hvor flere personer var involveret, siger Lau Thygesen.

Den anden mistænkte gerningsmand er endnu ikke anholdt. Politiet efterlyser vidner, som har set gerningsmændene ved bageren op til og efter overfaldet.

Gerningsmændene stak ifølge politiet af i en bil.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip