Bagmandspolitiet dropper sag mod Danske Bank

Danske Bank meddeler, at Statsadvokaten for Særlig Økonomisk og International Kriminalitet (Søik) frafalder sigtelser for kursmanipulation mod en række medarbejdere i Danske Bank og Realkredit Danmark.

Den oprindelse sigtelse blev meddelt 7. februar sidste år. Der var i første omgang rettet mistanke mod seks ansatte, men siden blev sigtelserne mod to ledende medarbejdere droppet.

Og nu er de øvrige altså også gået fri, hvilket Flemming Pristed, der er chefjurist i Danske Bank, er meget tilfreds med.

- Vi har under hele forløbet samarbejdet med myndighederne, og vi tager Søiks beslutning til efterretning, siger han i en fondsbørsmeddelelse.

Det var Danske Bank selv, der i forbindelse med en intern undersøgelse konstaterede, at bankens egne regler blev overtrådt tilbage i 2009 i forbindelse med obligationshandler mellem Danske Bank og Realkredit Danmark, som ejes af Danske Bank.

Herfra gik sagen videre til Finanstilsynet, som igen underrettede Bagmandspolitiet.

Danske Bank erklærede i forbindelse med sigtelsen, at man ville yde erstatning til de kunder, der måtte have tabt penge på den påståede kursmanipulation.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip