Bak bevarer optimisme efter dårlig dag: Vi må videre

Efter endnu en hård arbejdsdag i Tour de France for blandt andre Lars Bak måtte Lotto-Belisol trille tomhændet væk uden succes til holdets tyske sprinter Andre Greipel.

- Vi sidder ikke ligefrem og jubler. Det er klart. Vi må op på hesten igen i morgen. Vi er alle sammen skuffede, for det er en forspildt chance, og vi kører ikke for at blive nummer 23, siger Lars Bak.

Da Lars Bak slap fronten af feltet inde på de regnvåde gader i London og overlod det til holdkammeraterne at køre Greipel frem til spurten, sad Lotto-holdet helt i front.

Men et styrt og glatte sving betød, at det belgiske sprintertog faldt fra hinanden, og dermed missede tyskeren chancen for at køre med om sejren.

- Jeg synes egentlig, at holdet er godt nok samlet indtil de sidste kilometer. Men jeg kan ikke vide, hvad der sker til sidst. Vi må op på hesten igen i morgen. Der er mange etaper endnu og løbet er ikke slut.

- Andre Greipel sagde godt kørt og godt arbejde til os. Han fortalte bare, at de mistede lidt hinanden, og mere ved jeg ikke om, hvad der skete til slut, siger Bak.

Greipel havde sit bedste år i Tour de France i 2012, da han vandt tre etaper. Sidste år blev det til en enkelt sejr for den hurtige tysker.

Ved de nationale mesterskaber i Tyskland kort før Touren, var rollerne byttet om. Da vandt Greipel, mens Kittel måtte opgive at køre med om sejren.

/ritzau/

 

Dagens Gossip