Bankdirektør klapper: Riis hiver altid kaniner op

Både Tinkoff-Saxos holdejer Oleg Tinkov og den danske medsponsor Saxo Bank havde sat næsen op efter en samlet sejr i Tour de France.

Den drøm brast, da Alberto Contador i sidste uge måtte udgå efter et styrt, men igen har manager Bjarne Riis skrevet cykelholdet ind i en hovedrolle med værdi for sponsorerne, lyder det fra Saxo Banks direktør Lars Seier Christensen.

- Det er klart, at vi kom med andre planer, men som sædvanlig er Bjarne Riis god til at hive et par kaniner op af hatten. Så jeg synes, at det er gået fint, og stemningen er god, siger Lars Seier Christensen.

- Det er Bjarnes styrke, at han kan få det bedst mulige ud af enhver given situation.

Ordene faldt inden, at Rafal Majka onsdag vandt holdets tredje etapesejr, og den tredje bjergtriumf i træk for det russiske hold.

- Der er ikke noget, vi kan klage over, og det har været nogle super flotte sejre, hvor vi har været synlige, så jeg har været meget godt tilfreds, siger bankdirektøren.

Selv historien om Contadors styrt og de efterfølgende spekulationer om hans mulige comeback i Vuelta a Espana kan være positivt for en navnesponsor.

- Det drejer sig om synlighed, og selvom det har været en forfærdelig måde at være synlig på, så har det stadig været en af historierne, og jeg tror, at der er meget sympati med Alberto Contador i år og hans situation. Det er også med til at gøre folk opmærksom på holdet og sponsorerne.

Saxo Bank forhandler i øjeblikket med holdets nye ejer Oleg Tinkov om et fremtidigt samarbejde.

Lars Seier Christensen sagde onsdag, at Saxo Bank ventes at fortsætte samarbejdet, men det er en mulighed, at det bliver på et noget lavere niveau, hvor banken ikke bliver del af navnet.

Ejerskiftet har alt i alt været godt for holdet, mener direktøren.

- Det er en ny situation med Oleg, som ejer holdet, men Bjarne virker mere rolig, og han har det bedre med situationen. Han kan fokusere på det sportslige, så jeg tror, at det har været en god beslutning for Bjarne og holdet, siger Lars Seier Christensen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip