Barca-stjerne truer journalist: Jeg flår hovedet af dig

Jordi Alba, der til daglig spiller for FC Barcelona og har været en del af Spaniens fiasko ved VM, har angiveligt set sig sur på en spansk journalist.

Efter den spanske 3-0-sejr mod Australien konfronterede venstrebacken journalisten i den såkaldte mixed zone og truede ham, skriver The Guardian på baggrund af oplysninger fra andre journalister, som var i området.

- Næste gang flår jeg hovedet af dig, skulle Jordi Alba have sagt.

Ordene var rettet imod Javier Gómez Matallanas, der er journalist på den spanske sportsavis AS. Han udtrykte sin overraskelse over det verbale angreb, hvorefter Jordi Alba svarede:

- Næste gang ... Jeg advarer dig.

Ifølge journalister på stedet fortsatte konfrontationen, da det spanske hold skulle om bord på flyveren hjem til Spanien. Her skulle Jordi Alba have kaldt Matallanas for en stikker, skriver The Guardian.

Journalisten fortæller til spansk radio, at han ikke har noget udestående med Barcelona-stjernen.

- Jeg aner ikke, hvorfor det skete. Jeg har aldrig skrevet noget om ham. Jeg kan ikke huske at have skrevet om ham nogensinde, siger Matallanas.

Spanien var allerede efter de to første gruppekampe sendt ud af VM efter en afklapsning mod Holland og et 0-2-nederlag til Chile.

/ritzau/

 

Dagens Gossip