Barcelona kikser mod Krohn-Dehli og Celta Vigo

01/11/2014

Det er yderst sjældent, at FC Barcelona taber to kampe i træk, og at Lionel Messi ikke er den argentiner, som stjæler overskrifterne på Camp Nou.

Begge ting var dog tilfældet lørdag aften, da Michael Krohn-Dehli og Celta Vigo sejrede med 1-0 ude over Barcelona i Primera Division.

Barcelona tabte i sidste weekend El Clasico til Real Madrid, og mod Celta Vigo var det udeholdets målfarlige argentinske angriber Joaquin Larrivey, som blev matchvinder med 1-0-scoringen 10 minutter inde i anden halvleg. Nolito leverede en flot assist til målet med en hælaflevering.

Barcelona ramte overliggeren hele fire gange i opgøret. Blandt de uheldige var Messi, som altså ikke scorede og fortsat er ét mål fra en tangering af rekorden for flest scoringer i Primera Division.

Messi har scoret 250 mål i alt, mens Telmo Zarra, der i 1955 scorede sit sidste mål, fortsat har rekorden med sine 251 scoringer.

Krohn-Dehli spillede hele kampen på Camp Nou, og Celta Vigo er med triumfen godt med i Primera Division med 19 point, hvilket rækker til en sjetteplads.

For Barcelona er resultatet yderst skuffende, men hverken Messi, Neymar eller Luis Suarez, som alle havde store chancer, var skarpe nok foran mål.

Noget uvant for tre så målfarlige spillere, men Celta-keeper Sergio Alvarez spillede også en flot kamp med mange redninger. Blandt andet i slutfasen, hvor Barcelona desperat pressede på for 1-1-målet.

Tidligere lørdag var der sejre til de to store Madrid-klubber. Real Madrid vandt 4-0 ude over Granada, mens mestrene Atlético Madrid sejrede 4-2 hjemme over Cordoba.

Resultaterne betyder, at Barcelona har mistet førstepladsen. Den har Real Madrid nu med 24 point for 10 kampe. Atlético Madrid har 23, mens Barcelona har 22 point.