Barcelona køber europamester i Valencia

Den portugisiske midtbanespiller André Gomes er det seneste nyindkøb i storklubben FC Barcelona.

De spanske fodboldmestre meddeler, at man har indgået en aftale med Valencia om at købe europamesteren, og der mangler nu blot en underskrift, før skiftet er en realitet.

- Spilleren vil underskrive sin kontrakt i næste uge og derefter blive præsenteret som ny Barcelona-spiller, erklærer catalonierne.

Det oplyses ikke, hvor meget Barcelona betaler til ligakonkurrenten, men ifølge nyhedsbureauet Reuters skriver spanske medier, at der er tale om en købspris på 50 millioner euro, hvilket svarer til 370 millioner kroner.

Samme medier skriver, at både Real Madrid og Juventus også har været interesseret i André Gomes, der bliver 23 år i næste uge.

De seneste to sæsoner har Gomes spillet i Valencia. Han kommer formentlig til Barcelona med stor selvtillid fra sommerens EM-slutrunde.

Her fik han spilletid i fem af Portugals syv kampe. Han var dog ikke på banen i EM-finalen, hvor Portugal sikrede sig guldet med en 1-0-sejr over Frankrig.

I forvejen har FC Barcelona købt franskmændene Samuel Umtiti og Lucas Digne samt spanieren Denis Suarez forud for sæsonen.

/ritzau/Reuters

 

Dagens Gossip