Barcelona: Neymar er ude i en måned

Det så alvorligt ud, da den Barcelona-stjernen Neymar torsdag aften måtte hjælpes fra banen med en ankelskade i pokalkampen mod Getafe.

Brasilianeren vred om på anklen, da han efter en dribling ville lægge bolden ind foran mål, og med det samme begyndte spekulationerne om, hvorvidt Neymar risikerede at gå glip af sommerens VM-slutrunde på hjemmebane.

Så galt går det ikke, kan FC Barcelona nu meddele. Fredag blev han undersøgt nærmere, og storklubben forventer, at Neymar er sat udenfor i tre til fire uger.

Han kommer efter alt at dømme til misse ligakampene mod Levante, Malaga, Valencia og måske Sevilla samt en pokalkamp mod Levante.

Hvis tidsrammen holder, kan Neymar lige nøjagtigt nå at blive klar til den første 1/8-finale i Champions League, hvor Barcelona tørner sammen med Manchester City.

Da Neymar torsdag måtte udgå efter 22 minutter, var det i hans comeback i startopstillingen efter at have været ude med karantæne og sygdom.

Også Lionel Messi fik comeback i startopstillingen, og argentineren havde en bedre aften, da han scorede begge Barcelonas mål i sejren på 2-0 over Getafe.

/ritzau/

 

Dagens Gossip