Barcelona sejrer mod stærkt kæmpende Villarreal

31/08/2014

FC Barcelona vandt 1-0 og fik de planmæssige tre point mod Villarreal i Primera Division. Men der skulle gå mere end 80 minutter, før stjernerne fik hul på målmand Sergio Asenjo i den spanske fodboldligas anden spillerunde.

Lionel Messi skabte en masse i højresiden og fandt til syvende og sidst en fri Sandro Ramirez, som kunne score kampens eneste mål til 1-0 til Barcelona otte minutter før tid.

Barcelona-spillerne skabte chancer i en lind strøm, men uheld, manglende effektivitet, og en særdeles godt spillende Villarreal-målmand Sergio Asenjo holdt favoritterne fra at score.

Lionel Messi havde som altid sine muligheder. Den første allerede efter fire minutter, hvor Asenjo reddede og lagde grunden til en stor aften.

En af hans største redninger kom efter et kvarter, hvor Pedro placerede bolden højt, men ikke for højt på et hårdt skud, som Asenjo måtte smide sig efter.

Både FC Barcelona og Villarreal havde vundet deres første kamp i Primera Division i sidste uge. Barcelona vandt hjemme 3-0 hjemme og Elche, mens Villarreal ude vandt 2-0 over Levante.

Barcelona havde flest chancer, men Villarreals spillere havde alligevel held med at frustrere stjernerne en smule.

Lionel Messi og indskiftede Neymar havde en stor chance efter 67 minutter. Messi gled til baglinjen, spillede bolden ind foran mål, hvor en Villarreal-forsvarer ramte den før Neymar, men brasilianeren fik fat i riposten, som kun blev reddet af en liggende forsvarer og målmand Asenjo i fællesskab.

Kort efter havde Villarreal sin største mulighed i kampen. Først ramte Tomas Pinas hårde forsøg bunden af den ene stolpe. Riposten hoppede ud til Javier Espinosa, og hans forsøg gled nærmest helt på tværs langs mållinjen.

10 minutter senere sluttede festen for Villarreal, som dybest set var spillemæssigt underlegen mod Barcelona, men alligevel havde sine muligheder.