Barcelona straffer Flensburg-kollaps efter pausen

Flensburg-Handewitts håndboldmænd stod efter de første 30 minutter med gode chancer for et glimrende udebaneresultat mod FC Barcelona i Champions League-gruppespillet.

Holdet havde spillet en ganske glimrende første halvleg og førte 16-14 på det tidspunkt.

Men efter pausen faldt danskerklubben sammen og kunne slet ikke få angrebsspillet til at fungere, og det udnyttede Barcelona til at sikre sig en 36-27-sejr, der bringer holdet i spidsen for gruppen.

Flensburg fulgte med til stillingen 21-21, men gik så helt i stå. Barcelona scorede otte af de næste ni mål i kampen, og så var der faktisk ikke så meget mere at spille om.

Selv om Anders Eggert skabte en lille smule håb med en straffekastscoring til 29-24, så strammede spanierne med Jesper Nøddesbo på holdet bare ballerne en smule igen og trak fra.

Til sidst var der ikke mere at gøre for udeholdet, og Barcelona sluttede af i paradestil.

Resultatet er interessant med KIF Kolding Københavns øjne. Holdet, der spiller i samme pulje som de to hold, er nu meget tæt på at have sikret sig mindst en andenplads.

KIF har 10 point mod Flensburgs seks og har samtidig en 14-målssejr over tyskerne i bagagen.

Det betyder, at hjemmesejre over gruppens to svageste hold, Besikatas og Alingsås, vil være nok til at holde både polske Wisla Plock og Flensburg bag sig, hvis bare holdet undgår at tabe alt for stort til tyskerne på udebane i næste weekend.

/ritzau/

 

Dagens Gossip