Barnestjernes realityshow stopper: Mor beskyldt for at date pædofil, der forgreb sig på søster

Der er normalt lagt op til et godt grin i realityserien om børne-skønhedsdronningen Honey Boo Boo og hendes familie på tv-kanalen TLC. Men nu har familien ikke meget at grine af efter rygter om, at moderen, June Thompson dater en mand, der har siddet fængslet for pædofili i 10 år.

June Thompsons datter og Honey Boo Boos storesøster, Anna Shannon Cardwell, fortæller radaronline.com, at han også har forgrebet sig på hende, da hun var lille.

- Jeg tror, at hun ser ham og hænger ud med ham. Jeg er såret. Jeg tror, at mit og mors forhold meget vel kan være slut, siger hun.

June Thompson blev for nyligt skilt fra Honey Boo Boos far, Mike "Sugar Bear" Thompson.

Manden, hun angiveligt dater nu, er Mark Anthony McDaniel, som hun også tidligere har været kærester med. Anna Shannon Cardwell fortæller, at hun var otte år gammel, da han tvang hende til oralsex først i 2002 og 2003. Tiltalen frafaldt dog, men i 2004 blev han idømt ti års fængsel for overgreb på et andet barn.

Læs også: Se billederne: Rapkæftede Honey Boo Boo er tilbage

Moderen June Thompson nægter dog, at være involveret med McDaniel.

- Påstanden om, at jeg dater en sexforbryder, er fuldstændig usand. Jeg ville aldrig sætte mine børn i fare. Jeg elsker mine børn for meget til det. Det er min fortid. Jeg har ikke set personen i ti år og har ikke lyst til at se den person, siger hun i en video på Honey Boo Boos Facebook-side.

Det er tmz.com, der har offentliggjort et billede af June Thompson og Mark Anthony McDaniel i en seng på et hotelværelse. Ifølge sitet har parret set hinanden i nogle måneder.

TLC, der sender realityshowet om Honey Boo Boo, der egentlig hedder Alana Thomspson, har optaget en hel sæson med familien, men vælger ikke at sende den, da de mener, at June Thompson sætter sine børn i fare.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip